۱۳۹۲ مرداد ۱۴, دوشنبه

کروکت مرغ فرانسوی


کروکت مرغ فرانسوی 


(کروکت یک نوع کوفته فرانسوی است. )
نصف سینه مرغ خام
هویج متوسط 2 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
زرد چوبه و ادویه مرغ به میزان لازم


ابتدا هویج ها را آبپز کنید و به صورت نواری برش دهید.

تخم مرغها را در کاسه ای هم بزنید.

مرغ بدون استخوان را چرخ کنید و با نمک و فلفل و ادویه و زرد چوبه ورز دهید که حالت چسبندگی پیدا کنه بعد دست خود را با آب مرطوب کنید و از مواد مرغ به اندازه نارنگی برداشته در دست پهن کنید ، وسط آن کمی جعفری و یک برش از هویج و کمی پنیر پیتزا قرار دهید و به آن شکل سوسیسی بدهید و درون آرد سوخاری و بعد درون تخم مرغ و دوباره در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخ کنید. نوش جان ..........pegah

نکته : این غذا را با مرغ پخته هم می توانید درست کنید.
نکته: این غذا را می توان به عنوان شام یا پیش غذا استفاده کرد.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر