۱۳۹۲ آذر ۷, پنجشنبه

سوفله مرغ و سیب زمینی

سوفله مرغ و سیب زمینی

مرغ خام (به اندازه بند انگشت) خرد شده 100 گرم
پیاز ریز خرد شده 1 عدد متوسط
سیب زمینی نگینی خرد شده 1 عدد متوسط
گوجه نگینی خرد شده 1 عدد متوسط
فلفل دلمه ایی سبز درشت خرد شده 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
پنیر پیتزا 50 گرم
گردو 5 عدد 
شیر 3/4 لیوان 
ادویه کاری و زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

ابتدا سیب زمینی های خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید و به کناری بگذارید.

پیاز ها را در روغن سرخ کنید و بعد ادویه ها را به آن اضافه کرده و مرغ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کمی مرغ بپزد بعد گوجه و فلفل دلمه ایی را هم اضافه کرده و تفت دهید به اندازه ایی که فلفل دلمه ایی کمی نرم شود و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید . و به کناری بگذارید.

حالا تخم مرغ و پنیر پیتزا و گردو و شیر را در مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید و سس بدست آمده را به کناری بگذارید.

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید . 

سیب زمینی های سرخ شده را توی ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن را با مواد مرغ بپوشانید و در آخر هم سس آماده شده را روی مواد بریزید و بگذارید درون فر تا به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزد و روی غذا طلایی رنگ شود . بعد از آماده شده درون همان ظرف فر غذا را سرو کنید . نوش جان ................pegah

نکته: برای اینکه پف این غذا بیشتر بشه می توانید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و زرده را با شیر و گردو و پنیر پیتزا مخلوط کنید و سفیده را هم در ظرفی جداگانه خوب با هم زن بزنید تا پف کند و در آخر سفیده را به بقیه مواد سس اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابه و روی مواد مرغ درون ظرف فر بریزید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر