۱۳۹۳ مهر ۲۶, شنبه

خورشت قیمه بادمجان با مرغ

خورشت قیمه بادمجان با مرغ

قیمه بادمجان را با گوشت گوساله هم درست می کنند که بسیار عالی میشه ولی اگه هم هوس قیمه بادمجان کردید و هم اینکه وقت کافی برای پخت گوشت گوساله ندارید حتما این مدل قیمه رو با مرغ بپزید که واقعاااا عالیه....
برای چاشنی  هم می تونید از لیمو عمانی استفاده کنید و هم از آبلیمو که من همیشه از لیمو عمانی سیاه استفاده می کنم ولی این بار به توصیه مامان خانم ، استاد اعظم آشپزی، از آبلیمو استفاده کردم و خیلی خیلی خوشم آمد  ... امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید :)

مواد لازم:
مرغ 3 تکه
لپه 70 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد بزرگ
بادمجان سرخ شده 
گوجه کوچک 4 عدد
زردچوبه و ادویه مرغ به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری ( یا می تونید از2 عدد لیمو عمانی هم استفاده کنید )

لپه را جداگانه بپزید و به کناری بگذارید.

پیاز را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود . حالا ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا بوی ادویه ها بلند شود و بعد تکه های مرغ را اضافه کنید و به اندازه دو دقیقه تفت دهید تا مرغ بوی ادویه و پیاز را به خودش بگیره . حالا به اندازه 3 لیوان آب و مقداری نمک  بهش اضافه کنید و اجازه بدید مرغ نیم پز شه . در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و رب را توی روغن سرخ کنید تا بوی خامی رب گرفته شود . حالا رب سرخ شده و لپه ها را هم به  خورشت اضافه کنید و اجازه دهید خورشت کمی جا بیفته ....10 دقیقه به پایان سرو،  آبلیمو را هم اضافه کنید و کمی خورشت را هم بزنید و بعد بادمجان سرخ شده و گوجه را هم به خورشت اضافه کنید.....بعد از جا افتادن خورشت را با پلو سرو و نوش جان کنید .....pegah

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر