ه‍.ش. ۱۳۹۴ اردیبهشت ۶, یکشنبه

کرم کره ای وانیلی




کرم کره ای وانیلی 

پودر قند  128 گرم 
کره 70 گرم 
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری


پودر قند و کره را با همزن بزنید تا یکدست شود بعد خامه و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرمی نرم و لطیف حاصل شود . اگه خیلی سفت بود یک قاشق غذاخوری خامه اضافه کنید تا به فرم مطلوبتان نزدیک شوید و اگه خیلی شل شد به آن پودر قند اضافه کنید .
من از این کرم برای کاور کردن کیک گردو و پنیر استفاده کردم که بسیار دلچسب بود . برای دیدن بقیه کرم های  خوشمزه مخصوص کاور و فیلینگ کیک، اینجا کلیک کنید .

۲ نظر: